Vi sender samme dag ved bestilling innen kl. 12 (man-fre). Fast fraktpris kr. 75,-

Søk
0
Handlevogn

Info (it24.no)

www.it24.no selges dataprodukter over internett til alle kunder i Norge. Varene sendes med vanlig norsk post.  

Alle bestillinger bør foretas i nettbutikken, og all kommunikasjon til oss via mail/support dersom mulig. Vi har derimot betjent supporttelefon som er spesielt beregnet på garanti/reklamasjon/retur (se ytterligere informasjon lenger ned).  


Garanti:  

Varer (retur/garanti) må sendes til adressen under, bortsett fra Apple produkter (ikke iPhone derimot) som skal repareres i garantitiden på 1 år. Ta kontakt med Apple support på tlf.: 81500158, et Apple-service senter eller infocare dersom varen er innenfor garantitiden. Dersom det er en feil på varen og den må repareres vil den oftest bli sendt videre til infocare uansett, så dersom du er sikker på at det er en garantisak er det oftest raskest å ta direkte kontakt. Infocare kan også reparere Apple produkter utenfor garanti mot betaling. iPhone er er derimot litt mer spesielt og må alltid reklameres tilbake til forhandler dersom det er fysisk feil som kan gå på garanti (knust glass eller fuktskade går aldri på garanti, så da må det betales for reparasjon og det kan ordnes mange steder - vi tar ikke i mot reparasjoner av varer solgt av andre mot betaling).

Andre typer "retur" som ikke er garanti (benyttelse av angrerett e.l.) skal selvsagt sendes til oss.

 

Reklamasjon:

Hvis det oppdages en feil eller mangel må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den gi selgeren skriftlig melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Fristen for å reklamere er likevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok produktet. Dersom produktet eller deler av det ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende.  


En mangel som viser seg innen seks måneder etter at forbrukeren overtok risikoen for produktet (normalt leveringstidspunktet) skal formodes å ha eksistert ved risikoens overgang. 


Dersom det foreligger en mangel ved produktet, og forbrukeren har reklamert innen de nevnte fristene, kan forbrukeren gjøre gjeldende følgende:

- Under visse forutsetninger velge mellom retting og omlevering 

- Kreve heving av kjøp dersom mangelen ikke er uvesentlig 

- Kreve erstatning


Dersom selgerens retting eller omlevering vil medføre at forbrukeren i mer enn en uke blir avskåret fra å bruke produktet har forbrukeren under visse forutsetninger rett til å kreve å få stilt en erstatningsgjenstand til rådighet for selgerens regning. Som hovedregel har selgeren ikke krav på å foreta mer enn to forsøk på retting eller omlevering for samme mangel.


Har du ytterligere spørsmål om angrerett, angrefrist eller reklamasjoner kan du kontakte oss.

 

Angrerett:

I følge angrefristloven har du 14 dagers angrerett ved internetthandel etter at du har mottatt varen. Når du angrer har du krav på å få tilbake pengene, men returforsendelsen må du dekke selv. Dersom du velger å benytte angreretten fyller du ut et angrefristskjema (du skal ha mottatt ved bestilling/levering), evt. kan du fylle ut et nytt som du finner på nett (http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=forms&id=12). Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand. Kjøpesum for varen betales omgående tilbake. Returadresse: EasyPower AS (Att.: it24.no), Ryensvingen 11, 0680 Oslo


 

E-postadresse: 

kundeservice (at) it24.no 

 

Telefon: 

Kun for garanti/reklamasjoner: 40 04 05 24 (Support 10-15)


Postadresse (for alle returvarer inkludert iPhone bortsett fra andre Apple produkter under 1 år):
EasyPower AS (Att.: it24.no)
Ryensvingen 11
0680 Oslo


Kontor/verksteds-adresse (ikke butikk/lager, kun innlevering/henting av service etter avtale):
Kontor/verksted er ikke betjent til faste tider. Ta kontakt pr. mail eller telefon for avtale om personlig levering/henting av serviceoppdrag.